21.12.16

Matkani iPad-tutoriksi/Henna Tolonen

Olen sitä mieltä, että iPad-tutorointi on pääasiallisesti ainakin alussa itsensä kehittämistä paremmaksi tekniikan käyttäjäksi. Pidemmälle edetessä sen merkitys muuttuu enemmän muiden ohjaamiseen ja kehittämiseen. Toki tottakai kokoajan tulee lisää uusia päivityksiä, appeja ynnä muita sellaisia, joten itseäänkin täytyy kokoajan kehittää laitteidemme kehittyessä. Haasteenamme onkin pysyä nykyisen dikiaikakauden kehityksen tahdissa, jotta saisimme kaiken hyödyn ja ilon irti.

Itse ryhdyin näihin tutor hommiin, koska tahdon oppia uutta. Kun asia syksyllä nostettiin ensimmäisen kerran pöydälle oli vastaukseni rankka ei. Onneksi se päätös ei ollut sitova. Opettajien kärsivällisyyden ansiosta (kiitos siitä!) opin hiljalleen käyttämään appeja ja löysinkin sieltä lemppareitani. Nyt kun tässä on itse oppinut perusasiat, pitäisi niitä alkaa muille opettamaan ja tankata kokoajan lisää tietoa itseensä. Huhhuh. Ehkä tästäkin silti vielä selvitään. Tähän mennessä en kyllä vaihtaisi pois mistään hinnasta!

Vahvuuteni ovat tällä hetkellä luultavasti Notabilityn ja Keynoten käyttö. Lisäksi haluaisin oppia käyttämään toistaiseksi aivan tuiki tuntematonta GarageBandia. Siitä luultavasti tulee olemaan minulle paljon hyötyä tulevaisuudessa, musiikin harrastaja kun olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti