21.12.16

Digitutor Rasmus Anunti

Mielestäni digitutor on henkilö, jonka tarkoituksena on auttaa ja ohjastaa oppilaita kuin myös opettajia käyttämään iPadia. Digitutorin tarkoituksena olisi myös löytää uusia sovelluksia, joita voitaisiin käyttää tai jollakin tavalla hyödyntää opetuksessa. Henkilön edellytyksiä ovat hyvät ryhmä- ja kommunikaatiotaidot sekä avarakatseisuus. Ylipäätänsä digitutor pyrkii iPadin avulla parantamaan ja tehostamaan opetusta.

Aloin digitutoriksi, sillä olin käyttänyt laitetta jo useamman vuoden ja sen takia tunsin osaavani sen käytön hyvin. Tästä saaduista teknisistä taidoista saattaisi hyötyä myös tulevaisuudessa. Olen aina ollut kiinnostunut kansainvälistymisestä ja siksi haluan olla kansainvälisissä projekteissa mukana. Haluan myös näyttää taitojani muille ja kehittää itseäni pidemmälle.

Uskoisin vahvuuksieni olevan nopea oppiminen ja omaksuminen, niistä ei varmasti tässä ole haittaa. Vahvimpia appsejani ovat Numbers ja Keynote, joita on myös eniten tullut käytettyä. Haluaisin kehittyä Garagebandin sekä iMovien käytössä, sillä en ole ehtinyt niihin vielä tutustua yhtä hyvin kuin muihin appseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti