10.12.13

Kokemuksia Flippauksesta

Flippasin kakkosjaksolla kaksi ruotsin kurssia: RUB1 ja RUB4. Liitän tähän Tablet-laitteet opetuksessa -ryhmässä jukaisemani postauksen kommentteineen.

"Kakkosjakso lukiossa koeviikkoa vaille valmis. Flippasin Rub1-ja Rub4-kurssit (oppilaiden mielestä flippasin varmaan vähän itsekin), monenlaista tuli kokeiltua. Saa nähdä, mikä on palaute ja ennen kaikkea tulos! Ainakin tunneilla on tehty kovasti töitä. Teoriat tein etukäteen videoille ja testasin opittua tunnin alussa Socrativella. Kertasin lyhyesti, jos joku sitä pyysi. Kaiken kurssimateriaalin jaoin iTunesU:ssa, oppilaat palauttivat työnsä Showbiehen. Kirjalliset työt kommentoin myös suullisesti Explain Everythingillä. Oppilaat puhtaaksikirjoittivat, veivät tekstit Book Creatoriin ja lisäsivät niihin äänitykset ja kuvia. Lopputulos jaettiin koottuna teoksena iBooksissa koko porukan luettavaksi ja kuunneltavaksi. Morfolla tehtiin hölmöjä henkilöesittelyjä, luettiin nettilehtiä ja blogeja. Huomenna palataan hetkeksi menneseen: neloskurssin koe on edelleen paperinen (huoh, korjaaminen kauhistuttaa jo nyt), vaikka tekstinymmärtäminen onkin suoraan viime viikon Aftonbladetista."

Ja tässä postaukseni kurssipalautteesta:

"Tässä vähän kurssipalautetta siitä flippaamastani RUB4-kurssista lukiossa. Tuli aika sumeat diat, kun laiskuuttani kuvasin Googlen lomakkeen vastaukset. Virheistä opitaan, hyviä juttuja jatketaan ja uusia kehitellään, mutta vanhaan ei palata."
1 kommentti:

  1. Hei! Aivan upeaa kuinka koko ajan kehität ja monipuolistat opetusmenetelmiäsi! Tämä blogisi antaa myös meille muille hyviä ideoita, joten kiitos kun jaat kokemuksiasi :)

    VastaaPoista